Vacature allround medewerker.

Per heden is Vleck op zoek naar een vervanger van onze Daniëlle, die naar Alkmaar is verhuisd en daar de vleugels gaat uitslaan.

Wat bieden wij? Een geweldig leuke baan met toekomstperspectief in een gedreven team.

Over Vleck.

Vleck wijnen is sinds 2006 een bepalende speler in het wijnlandschap van Nederland. Sinds de oprichting richten wij ons op het importeren en verkopen van natuurlijke wijnen. We representeren nu 100 wijnmakers en voeren ca. 500 wijnen. Gezien de leeftijd van Vleck mogen we concluderen dat we de hype die de natuurwijn nu beleeft ver vooruit waren. Zozeer dat we er een beetje ambivalent in staan. Wij hebben het liever over lekkere wijn, en eerlijk is eerlijk, als dat zonder enige toevoeging of trucje kan, dan kan het resultaat ongeëvenaard zijn. Maar ook eerlijk is eerlijk, vaker dan eens drinken wij natuurwijn waar we niks mee hebben. Gewoon niet lekker, ofwel een ander trucje. Vleck is zich dus aan het her-positioneren. Beetje natuurwijn af, hoewel 95% van ons assortiment dat gewoon wel is. Maar het imago, da’s een lastige. Er zijn klanten die niet doorhebben dat onze wijnen ‘natuurlijk’ zijn. Niet troebel, niet funky, gewoon lekker. Er zijn klanten die schrikken als ze doorkrijgen dat we ‘natuur’ verkopen en schreilings het pand weer verlaten. De komende jaren zullen we veel energie gaan steken in een herpositionering. Om de laatst genoemde klant weer binnen te krijgen, en de eerst genoemde in het zonnetje te zetten. Sociale media en andere communicatiestromen zullen we weer moeten vullen met ons verhaal, zoals we dat vroeger deden op papier, bij wijze van spreken. We houden van verhalen vertellen.

Denk je: goed verhaal, dat wil ik ook wel vertellen, dan is een sollicitatie een goed idee. We zoeken het liefst een jonge energieke vrouw die zich verantwoordelijk weet voor de look en de spirit van de winkel van Vleck. Jij bent de baas in de winkel en over de dagelijkse gang van zaken. Er komt veel op je af: telefoon, mail van partikulieren en onze horecaklanten en passanten in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de winkel, de aankleding, de sfeer, de muziek, de grappen en grollen, je netwerk. Een hele berg administratie die te maken heeft met de stroom wijn die in en uit gaat komt er bij. Je bent het contactpunt voor onze loods waar de wijnen zijn opgeslagen, voor onze importmanager, voor onze sales-tijgers. Je bent verantwoordelijk voor de accijnsadministratie en de contactpersoon voor ons kassa- en facturatiesysteem. En bovenal ben je onwaarschijnlijk gemotiveerd om veel over wijn te leren. Geen betere plek dan Vleck!

Wij bieden een uitstekend salaris met nog betere secundaire arbeidsvoorwaarden. We vragen met name: commitment! Voor een periode van minimaal drie jaar? Aantal dagen per week in overleg, full-time heeft de voorkeur, en part-time mogelijk. O ja, wijnkennis is niet noodzakelijk. Nieuwsgierigheid wel. Hup, schrijf die brief, of kom langs.

Stuur je c.v. met motivatie en foto aan: info@vleck.nl : onderwerp ‘sollicitatie’