Bestelling plaatsen

Online bestellen kan al vanaf 1 fles per soort.

Bestellen gaat via een up-to-date bestelmodule. Liever niet online kopen? Bestellen kan ook telefonisch of per e-mail. In dat geval ontvangt u per e-mail een factuur. Na betaling van de factuur leveren wij de wijnen af.

Privacybeleid Vleck wijnen.

Vleck wijnen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Vleck wijnen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen bij Vleck wijnen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar order@vleck.nl

Prijsstelling en betaling

Het gehele aanbod van Vleck wijnen betreft eigen import. In het algemeen betekent dit een schakel minder dan bij veel van onze collega-online-wijnverkopers. Dus, zeer gemodereerde prijzen. De betaling van de wijnen verloopt via Rabo -Omnikassa (veilig en eenvoudig). Er kan dan betaald worden met iDEAL en met Creditcard. In het andere geval ontvangt u per e-mail een factuur.

Verzending en levering

Bestellingen voor 12.00 uur worden de daaropvolgende werkdag afgeleverd op het opgegeven adres in Nederland. Na 12.00 uur houden we in principe twee werkdagen aan maar proberen wij binnen één werkdag te bezorgen. Bestellingen worden geleverd door PostNL. PostNL zal tot drie maal toe proberen af te leveren, en als dat alle drie de keren niet lukt dan kunnen de flessen opgehaald worden bij een van de servicebalies van PostNL. In dat geval wordt u daarover geïnformeerd. PostNL levert ook buiten kantoortijden af.

Voor levering geldt een bijdrage in de verzendkosten van € 7,50 (er zitten namelijk geen verzendkosten in de prijs van de wijn verwerkt), deze vervalt bij bestellingen van boven de € 150,00. Tijdens het bestelproces kan ook aangeven worden dat de wijn wordt opgehaald in één van onze winkels.

Wijnen teruggeven

Wijnen die niet bevallen kunnen worden teruggeven, het gaat dan uiteraard alleen om de ongeopende flessen. De eventuele verzendkosten van een retourzending zijn voor rekening van de afzender en gebeurt in de oorspronkelijke verpakking of in een door PostNL goedgekeurde flesverpakking. Het teruggeven van wijn is mogelijk tot een maand na aankoop. Vleck wijnen betaalt het volledige aankoopbedrag van de wijnen terug (inclusief eventuele verzendkosten). Wanneer een fles ‘kurk’ heeft kan deze altijd worden teruggegeven, in dat geval wordt ook de geopende fles vergoed.

Na ontvangst van het product heeft de consument een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren. Daarbij draagt de consument zelf de kosten van retourzending, met uitzondering van een terecht beroep op de “niet goed-geld terug” regeling. De aanbieder zal in geval van ontbinding, binnen 30 dagen na de ontvangstdatum van de retourzending de betaalde bedragen terugbetalen. Dit geldt uitsluitend voor niet aangebroken flessen.

Klachtenafhandeling

Zoals hierboven al aangegeven: wijnen die niet bevallen kunnen altijd worden teruggeven, en u krijgt dan uw geld terug. Mocht u niet (helemaal) tevreden zijn over onze dienstverlening, dan vragen we u vriendelijk ons dat te laten weten -bij voorkeur per email info@vleck.nl. Na ontvangst van uw klacht ontvangt van ons een bevestiging. Wij zullen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst antwoorden,en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Vleck wijnen

Eerste Helmersstraat 63 hs

1054 DC Amsterdam

info@vleck.nl

tel: 020-6835980

BTW NL 86020190537 B01

KvK Amsterdam 75 27 65 26

IBAN: NL39 RABO 01532 669 37

BIC: RABONL2U